«

»

jun 04 2019

Nat. Utställning Norrköping 2 juni

Nat.Utställning, Norrköping 2 juni domare/judge:Johan Andersson, Sverige  BIM DK UCH SE UCH Cardax Wincent äg.Carina S-W & Margareta W, BIR-veteran SE UCH Cadax Seren äg. Eva Shalin, BT2 Cert Cardax X-tra Vaganca äg. Johannsa Penttinen, BH4 CK CH Cardax True Man. ÖKL2 Exl. Cardax X-tra-X-tra.   Bästa Uppfödargrupp med HP , Kennel Cardax, Margareta Widin & Sofia Berg  //citat kritik - Högklassig grupp med hög svårighetsgrad, alla av utm. typ, med väl könsprägel huvuden, välbyggda med kraft och substans och sunda i sina rörelser. Grattis till en fin grupp.//

Nat.Utställning, Norrköping 2 juni domare/judge:Johan Andersson, Sverige
BIM DK UCH SE UCH Cardax Wincent äg.Carina S-W & Margareta W, BIR-veteran SE UCH Cadax Seren äg. Eva Shalin, BT2 Cert Cardax X-tra Vaganca äg. Johannsa Penttinen, BH4 CK CH Cardax True Man. ÖKL2 Exl. Cardax X-tra-X-tra.
Bästa Uppfödargrupp med HP , Kennel Cardax, Margareta Widin & Sofia Berg
//citat kritik – Högklassig grupp med hög svårighetsgrad, alla av utm. typ, med väl könsprägel huvuden, välbyggda med kraft och substans och sunda i sina rörelser. Grattis till en fin grupp.//